Komplet LinkedIn inkl. profil- og coverbillede

Når du køber en komplet LinkedIn makeover hos Social Proof, sikrer vi dig at din profil udstråler lige præcis det som du ønsker at være “kendt” for i dit netværk.

Når du som aktiv LinkedIn bruger interagerer med dit netværk og dermed genererer trafik til din personlige profil, er det utrolig vigtigt at din profil bekræfter den nysgerrige besøgende i det han/hun søger.

Hvis du f.eks. gennem en længere periode har demonstreret din viden på et bestemt område, gennem opslag, artikler, videoer osv., og en i dit netværk derfor kigger på din profil i håb om at du kan hjælpe ham/hende med en given opgave, så er det vigtigt at din profil gør det let for den besøgende at bedømme hvorvidt du kan hjælpe eller ej. Pris:

3-4 timers sparring + forberedelse fra vores side

I en komplet LinkedIn makeover hos Social Proof udarbejder vi i samarbejde med dig følgende:

  • Et professionelt profilbillede hvor din personlighed kommer til udtryk.
  • Et coverbillede som fra første øjekast viser lige præcis dine interesser og værdier.
  • En målrettet “headline”, som beskriver dit arbejde, dine kompetencer, dine ønsker og ikke mindst din person.
  • Vi sikrer at den korte beskrivelse fortæller lige præcis det som er relevant for din nuværende position, hvad end du søger nyt job, nye samarbejder, nye kunder eller andet.
  • Vi sikrer at dine erfaringer/cv fortæller hele din karriere rejse, så læseren forstår hvilke kompetencer du besidder i dag.
  • Vi finder frem til lige præcis de “anderkendelser”, som er relevant for din nuværende position.